Я закриваю сво оч

***

Я закриваю свої очі,
Щоб уявити образ твій,
Я бачу контури дівочі,
Що виринають з моїх мрій.

Я пригадаю твої руки,
І губи знову уявлю,
І лиш тобі властиві рухи -
Все те, за що тебе люблю.

Переді мною ти постанеш
Тоді у всій своїй красі,
На мене пристрасно поглянеш.
Які ж прекрасні очі ці!

Мені ти щиро усміхнешся,
Я буду чути всі слова,
Як ти в коханні зізнаєшся,
І піде кругом голова.

І ти залишишся зі мною,
Бо це кохання назавжди,
Ми разом будемо з тобою
Навік, не знаючи біди...

Я відкриваю свої очі.
Чому так холодно мені?
Я прокидаюсь серед ночі -
Ти знов прийшла до мене в сні.

08.05.2003


Рецензии