Так, я знаю, що ми ще зустр немось

***

Так, я знаю, що ми ще зустрінемось,
Непомітно цей час промайне.
Одне одному в очі подивимось,
Може, ти зрозумієш мене.

Може, я не побачу прихильності
І твій погляд мене обійде.
І такої прекрасної ніжності
Не знайду я вже більше ніде.

А можливо, все буде по-іншому -
Ти привітно всміхнешся мені
І тоді почуттю найсвітлішому
Ми присвятимо ночі і дні.

А якщо взагалі не відбудеться
Між тобою і мною подій,
То ніколи вже мрії не збудуться,
Не залишиться більше надій.

02.05.2003


Рецензии