Ми не були з тобою разом

***

Ми не були з тобою разом,
Не говорили про любов.
Запала в серце ти одразу,
А я чомусь не підійшов.

З тобою ми не розмовляли,
Дурних не ставли питань,
За руки взявшись, не гуляли,
Відвертих не було зізнань.

Ніколи ми не зустрічались
У літні теплі вечори
І у садку не цілувались,
Нам місяць не світив згори.

Ми одне одному на вухо
Не шепотіли ніжних слів,
Не перехоплювало духу
Від незнайомих почуттів.

А ще, ніколи ми з тобою
Не мокли разом під дощем
І не ділилися журбою
Із прохолодним вітерцем.

І сонце вдвох не проводжали,
І вранці поруч не були,
Пісні кохання не лунали
І зорі в небі не цвіли.

Одне за одним не журились
І не страждали від розлук,
Нам білі лебеді не снились,
Ми не пізнали вічних мук.

Душа не кориться наказам
І завмирає серце знов -
Ми не були з тобою разом,
Не говорили про любов.

29.04.2003


Рецензии