Яка ти насправд? Я хочу це знати

***

Яка ти насправді? Я хочу це знати.
Про кого ти думаєш, з ким розмовляєш,
Чи вмієш ти гніватись і пробачати,
Кому таємниці свої відкриваєш?

Я хочу побачити, як ти радієш
І те, як ти плачеш, від чого не спиш.
Про що запитати нікого не смієш?
Чи ходиш до парку, чи вдома сидиш?

Я хочу дізнатись, чи любиш ти ранок,
Коли над землею знов сонце встає,
Чи може надвечір виходиш на ганок,
Щоб місяць осяяв волосся твоє.

Чи любиш ти літо чи зиму сувору
Або щедру осінь чи свіжу весну?
Чи ти у житті підіймаєшся вгору,
А може тебе залишили одну?

Я хочу відчути тепло твого серця,
Пізнати турботу і ніжність твою.
Я мрію, колись ти мені усміхнешся,
Дізнавшись, як сильно тебе я люблю.

14.04.2003


Рецензии