Хай зак нчиться все, що забулося

***

Хай закінчиться все, що забулося,
Хай забудеться все, що минулося,
Хай життя моє зникне у спогадах,
Щоб про нього мені вже не чулося.

Я не хочу цих років повторення
І подій нещасливих відтворення,
Попрощаюсь назавжди з невдачами,
Буду жити в своє задоволення.

Я не буду вже більше каратися
І на долю свою ображатися.
Стану я непохитним і впевненим,
Щоб своєї мети домагатися.

Так, я стану новою людиною
І дорога моя буде рівною,
Крок за кроком тепер я зростатиму,
А душа знову сповниться силою.

І віднині мене поважатимуть,
Мої дії і вчинки вітатимуть,
Із захопленням будуть дивитися,
А красуні всім серцем кохатимуть.

І ніхто не захоче повірити,
Що про все це я міг тільки мріяти
І не будуть в мені сумніватися,
Всі до себе мене будуть кликати.

А якщо я впаду і зламаюся,
То негоди й біди не злякаюся,
Бо за мене горою стоятимуть
Всі, хто знає мене, хто вітається.

13.04.2003


Рецензии