Я так хочу з тобою бути

***

Я так хочу з тобою бути,
Подивитися в очі ще раз.
Хочу знову твій голос чути,
Але ти так далеко в цей час.

Я плекаю свою надію,
Я одразу тебе полюбив
І нічого уже не вдію -
Через тебе я розум згубив.

Я так довго чекав кохання -
Нескінченні безрадісні дні.
І тебе я люблю, як востаннє,
Ніби завтра не жити мені.

Ти пробач, якщо я невчасно.
Я, напевно, тебе засмутив.
Може, інший тобі, прекрасній,
Своє серце на вік присвятив.

Може, я не такий, як треба
І для тебе мене нема.
І, можливо, знайшла для себе
Ти того, кого любиш сама...

09.04.2003


Рецензии