Я раптово побачив Мр ю

***

Я раптово побачив Мрію
І здалося, що я онімів.
Говорити я з нею не вмію,
Не знайду я для Мрії слів.

І так близько вона від мене,
Що холоне у жилах кров.
Відчуваю я щось шалене -
Це до Мрії моя любов.

І не знаю вже, що робити
І чомусь розгубився я.
Як же далі я буду жити,
Якщо Мрія не стане моя?

Зачекай, не тікай так спішно,
Моє серце палає в вогні.
Сумуватиму я невтішно,
Якщо ти не всміхнешся мені.

04.04.2003


Рецензии