Як ти промовисто мовчиш

***

Як ти промовисто мовчиш
І як нечутно ти говориш.
Ти наче все кудись біжиш,
Хоч кроку жодного не робиш.

Ти ніби бачиш крізь віки,
Закривши очі від утоми.
В повітрі плавають думки
І твоя логіка знайома.

Ти відчуваєш, що я тут,
Та помилок не пробачаєш.
Любов приймаєш ти за бруд
І геть від себе відкидаєш.

Ти не відчула моїх рук,
Мого тепла не розумієш.
Ти так не хочеш зайвих мук,
Хоч навіть плакати не вмієш.

Яка ти горда і сумна,
Як легко ти мене вбиваєш.
Життя не випивши сповна,
Ти кажеш, що уже все знаєш.

Я мовчки голову схилю -
Ти все одно мене забудеш.
Навіщо я тебе люблю,
Навіщо ти мене не любиш?

02.04.2003


Рецензии