Я думаю про тебе

***

Я думаю про тебе,
Лише про тебе мрію.
Здається, навіть жити
Без тебе вже не вмію.

Ти, може, не повіриш,
Але я так сумую
І довгі дні і ночі
В самотності рахую.

І серце завмирає,
Стискається від болю.
Душі моїй так важко,
Їй хочеться на волю.

Ні, я не жив раніше.
З тобою лиш зустрівся
І зрозумів, що зараз
Я тільки народився.

Яка ж ти недосяжна,
Чарівна й загадкова.
Іще хоч раз побачить
Тебе я хочу знову.

01.04.2003


Рецензии