Нав що мен оч

***

Навіщо мені очі?
Вони тебе не бачать,
Лише всі дні і ночі
Про тебе тихо плачуть.

Навіщо мені вуха?
Так тихо все навколо,
Немов якась задуха -
Я твій не чую голос.

Навіщо мені руки?
Я хочу обійняти
Тебе, щоб серця стуки
Могла ти відчувати.

Язик навіщо мати?
Щоб кожного світання
Я міг би промовляти
Тобі слова кохання...

31.03.2003


Рецензии