Як щвидко промайнули дн

***

Як щвидко промайнули дні,
Коли ми бачились з тобою.
Без тебе сумно так мені
І серце сповнене журбою.

Як дивний сон усе пройшло,
Тепер тебе немає поряд.
В душі лишилося тепло,
Твоїх очей прекрасних погляд.

І як це сталось, не збагну,
Чи може бути так, не знаю -
Тебе я бачив мить одну,
А вже без пам`яті кохаю.

Хоч я шкодую, що тоді
Ми так чомусь і не зійшлися,
Та вдячний все одно тобі,
Що ти мені ночами снишся.

31.03.2003


Рецензии