Красива д вчина навпроти

***

Красива дівчина навпроти
Причарувала погляд мій.
У неї справи і турботи,
Вона не підіймає вій.

Вона мене не помічає,
Вона не знає моїх мрій
І лиш мій погляд зустрічає,
Який завжди чомусь на ній.

Про що ти мрієш, моя мила,
Чого чекаєш, чим живеш?
Мене так легко полонила
І моє серце забереш.

Яке бентежне хвилювання,
Які незвичні почуття!
Водночас радість і страждання,
Напевно, відчуваю я.

Я подолаю всі висоти,
Щоб ти була колись моя.
Красива дівчино навпроти,
Скажи мені своє ім`я...

27.03.2003


Рецензии
Понравилось, очень романтичное стихотворение, спасибо!

С ув., Николай.

Николай Скляров   27.12.2010 19:16     Заявить о нарушении