За що ти дав життя мен

***

За що ти дав життя мені,
Творець землі і неба?
Мого не знають імені,
Нікому я не треба.

Навіщо ти знущаєшся,
Забравши силу й радість?
Мені ти не всміхаєшся,
В душі моїй ненависть.

За що ти розчаруваннями
Усіюєш мій шлях,
Нездійсненними бажаннями,
Скорботою в думках?

...

24.03.2003


Рецензии