Не треба слiв
На мене дивляться ласкаво, зореоко.
Вони зi мною щастям розмовляють,
У саме серце дивляться глибоко.
Не треба слiв. Я знаю. Ти кохаєш.
Сказало про це сонечко в очах.
Мені коханням ти вiдповiдаєш.
Тебе кохаю теж i в днях, i в снах.
2010р.
Свидетельство о публикации №110122600053