Про згублену ялинку
Дуб від вітру скрипить так сердито.
Де дерев непомірнії висі,
Три ялиночки грались як діти.
Все про щось шепотіли із вітром,
Прикрашалися снігом доволі.
І махали приязнено віттям,
До сусідки, стрункої тополі.
Та почувся у сутінку стукіт,
Блискавично злетіла сокира.
І ялинка упала під гуркіт,
Ніби волею злого упира...
Сиротливо стоять дві ялинки,
Десь до свят їх сестру прикрашають...
На пеньку дві жовтасті сльозинки,
І дерева сумують від жалю.
Свидетельство о публикации №110122506252
Надия Позняк 19.07.2013 23:05 Заявить о нарушении
З повагою, Віталій.
Виталий Меланич 27.07.2013 23:35 Заявить о нарушении