Багаття син ми руками
МИЛУЄ ПОСМІШКУ ТВОЮ .
З ТОБОЮ ПОРЯД , ПІД РОКАМИ
СХИЛИВШИ ГОЛОВУ , СТОЮ.
ДИВЛЮСЬ В ЧЕРВОНЕ ОКО ГРУБИ .
НАД ДИМАРЕМ – ЧУМАЦЬКИЙ ШЛЯХ.
І ВІРШ БЕЗСОННИЙ ШЕПЧУТЬ ГУБИ .
Й СЛОВА ЗГОРАЮТЬ НА ОЧАХ .
ТЕПЛО НАТХНЕННЯ ДУШУ ГРІЄ .
БЛУКАЮТЬ МРІІ В ГОЛОВІ .
І ЗНОВ НАРОДЖУЄ НАДІЮ
МОЄ ОСВІДЧЕННЯ ТОБІ.
Свидетельство о публикации №110122406733