Фетдан
Тихо вечер догорает, Qoraymoqda jim oqshom,
Горы золотя; Tog'lar misli tillarang;
Знойный воздух холодает,- Havo sovigan bu dam,
Спи, мое дитя! Uxlang, bolalar uxlang!
Соловьи давно запели, Bulbullar kuylab bolgan,
Сумрак возвестя; Torlar taratmas jarang;
Струны робко зазвенели,- Atrofda oqshom qo'ngan,
Спи, мое дитя! Uxlang, bolalar uxlang!
Смотрят ангельские очи, Farishtalar boqmoqda,
Трепетно светя; Bor oydinlik qotar dong;
Так легко дыханье ночи,- Sokin oqshom oqmoqda,
Спи, мое дитя! Uxlang, bolalar uxlang!
1850 1850/2009
Свидетельство о публикации №110122405816