Я знаю, н хто не покличе мене

***

Я знаю, ніхто не покличе мене
І не скаже, що любить давно.
А якби вже і сталось таке,
Я б щасливим не став все одно.

Не повірив би я тим словам,
Бо любов не для мене жива.
Знаю вже, що завжди буду сам,
А життя хай безслідно сплива.

03.06.2000


Рецензии