Пробач, забудь усе - н чого не було

***

Пробач, забудь усе - нічого не було.
Не потурбую більше серця я твого.
І не скажу уже нічого я тобі -
Прийшов кінець моїй одвічній боротьбі.

І не почуєш вже ніколи ти мене,
А час усіх страждань нехай тепер мине.
Любов закінчиться і зміниться усе,
Далекий спогад білим снігом занесе.

02.06.2000


Рецензии