Як ти могла без мене жити

***

Як ти могла без мене жити,
Як я без тебе жити міг,
Чи когось іншого зустріти,
Чужим відкривши свій поріг?

До тебе я прийти зумію
У світлий і щасливий день
І усі сумніви розвію,
Не буде вже сумних пісень.

...

28.12.1999


Рецензии