Де ти знов, чому ж тебе не видно

***

- Де ти знов, чому ж тебе не видно,
Чи ти сховався?
Ти знову хочеш, щоб не бачили тебе,
Десь геть подався?

- Та ні, я тут і досі вже роками
І не ховаюсь,
Бо нема уже й від кого,
Та й не прокидаюсь.

- Та чому ж ти спиш так довго,
Надвір не вийдеш?
І чом шукати своє щастя
Уже не підеш?

- Та я не сплю, а помираю вже
В своїй журбі,
Бо не знайти ніколи щастя
Уже мені...

27.12.1999


Рецензии