Весь св т - пустеля

***

Весь світ - пустеля,
Навколо лиш піски
І неба стеля
Закрита на віки.

І тихо ходим
В пустелі я і ти
І не знаходим
Ні крапельки води.

Нас мучить спрага
І голод мучить нас.
І вся наснага
Нас кидає щораз.

І так ми зайняті
Лиш тим, чого шукаєм,
Що одне одного
Уже й не помічаєм.

30.11.1999


Рецензии