Я все одно тебе люблю

***

Я все одно тебе люблю,
Хоч як далеко я не буду.
Тобі я серце віддаю,
Тебе ніколи не забуду.

Я все одно тебе люблю.
І, що б не трапилось зі мною,
Усе на світі розгублю,
А буду марить лиш тобою.

Я все одно тебе люблю.
І, скільки б років не спливало,
Всі інші мрії я спалю,
Щоб лиш кохання зігрівало.

29.11.1999


Рецензии