Ти, на жаль, мене не зна ш

***

Ти, на жаль, мене не знаєш
І не бачила ніколи,
А я думаю про тебе
І сьогодні, і учора.

Не звертаєш ти уваги
На мої слова любові,
А я хочу лиш дивитись
В твої очі волошкові.

Мене бачачи здалеку,
Ти обходиш стороною,
А я так давно вже мрію
Хоч хвилину буть з тобою.

...

25.11.1999


Рецензии