Деталняжиття

***

Де та лінія життя,
Що виводить в небуття?
Де та сама, що вздовж неї
Всі лягають почуття?

Де та доля на руці,
Що, як білі папірці,
Геть від подуву злітає,
Зрікши нас на манівці?

...

24.11.1999


Рецензии