Я не знаю, що шукаю

***

Я не знаю, що шукаю
І до чого я прийду,
Що отримую й втрачаю
І від чого я впаду.

Я не знаю, що робити
І як діяти мені,
Коли йти, коли сидіти,
Де розумні, де дурні.

Я не знаю, що я знаю.
Кому вірити тепер?
Я над хмарами витаю
І мій дух немов завмер.

24.11.1999


Рецензии