Св тло денне

***

Світло денне
Не для мене,
Не для мене
Темнота.
Не для болю
Маю волю,
Має волю
Самота.

Світ без краю -
Заблукаю.
Заблукаю
Без надій.
Поховаю
Свою мрію.
Свою мрію,
Поклик свій...

23.11.1999


Рецензии