Прокидайся, прокидайся

***

Прокидайся, прокидайся!
Чуєш, дощ шепоче нам
Про той спокій і те щастя,
Що властиве тільки снам.

Сірий дощик безтурботний
Заглядає у вікно
І шепоче про самотність,
Що минула вже давно.

Знову хоче зруйнувати
Спільний затишок хиткий,
Щоб навіки розірвати
Наш зв`язок, ще не міцний.

Але ні, не цього разу,
А тоді, як прийде смерть,
Забере цей дощ одразу
Все життя, розбите вщент.

23.11.1999


Рецензии