знову веч р наста

***

І знову вечір настає,
Червоне сонце дотліває.
Лице ховаючи своє,
По небу зорі розкидає.

Птахів ще чути голоси,
Що швидко стихнуть у тумані.
І день тікає за ліси,
Сліди лишаючи рум`яні.

Лягають тіні на поля
І мирна тиша наступає.
У сон занурилась земля
І час немов би завмирає.

Все потопає у пітьмі,
Все ніч кайданами скувала.
Лише до ранку, до зорі
Цей дивний світ зачарувала.

16.11.1999


Рецензии