Ц ноч я побачив

***

Цієї ночі я побачив
Укотре дивовижний сон,
Ніби я щось у світі значив
І задавав у всьому тон.

Мені наснилось, що я інший,
Що я не той, хто є тепер,
Що ні за кого я не гірший
І знов живий, а не помер.

Я був усім завжди потрібний,
Мене гукали звідусіль.
Я був для кожного, як рідний
І з кожним міг ділити біль.

І, звісно ж, ти прийшла до мене,
Щоб залишитись назавжди,
Щоб жити в щасті нескінченно,
Щоб бути разом у житті.

Та сон закінчується знову,
Я прокидаюсь, як в вогні.
А як було усе казково -
То щастя снилося мені.

08.11.1999


Рецензии