Троянда

Чудову троянду, одну на весь світ
Сумлінно плекаю багато я літ.

Найкраща троянда стоїть на вікні,
Красу всю дарує вона лиш мені.

І тільки троянда оця в мене є,
А решта на світі - то все не моє.

На неї дивлюся і вдень, і вночі,
І легше від того стає на душі.

Коли знову тепла пора промайне,
Одна лиш ця квітка зігріє мене.

Прекрасна троянда у сні й на яву
Втішатиме серце, поки я живу.

Не можу забути про квітку цю я -
Це мрія про тебе, кохана моя.

01.11.1999


Рецензии