Якби була ти б ля мене

***

Якби була ти біля мене,
То не було б мені так темно,
І не було б нічних страхіть,
І я радів би кожну мить.

Якби ти знову повернулась,
Мені б і доля усміхнулась
І щиро б Бога прославляв,
Що Він мене урятував.

Коли б постукала у двері,
То стала б світлом в цій оселі.
Коли б ти двері відчинила,
У серці б знов з`явилась сила.

Якщо ти прийдеш, розкажу,
Як все життя тебе я жду.
Прийди до мене, я благаю,
Бо я в самотності вмираю.

24.10.1999


Рецензии