Мо життя - митт вий спалах

***

Моє життя - миттєвий спалах,
Воно - усе, що в мене є.
Життя багато забирає
І дуже мало віддає.

В житті нема простого шляху,
Людей однакових нема.
Сам кожен стежку обирає
І доля в кожного своя.

Один життя проходить легко,
А інший мучиться усе,
Одним життя приносить щастя,
А іншим горе лиш несе.

...

21.10.1999


Рецензии