Чи можна жити, як ран ше

***

Чи можна жити, як раніше,
Забувши біль усіх образ?
Запам`ятаймо наймиліше,
Найкраще згадуймо щораз.

Невже добра не пам`ятаєм,
Невже у душах тільки зло
І помилок не пробачаєм,
Забули правду вже давно?

Згадаймо ж, доки ще не пізно -
Одне життя в нас на землі,
Щоб не каратись потім слізно,
Що ми залишились самі.

14.10.1999


Рецензии