Бувай, побачимося ще
Якщо зведуть примхливі долі...
Слова чергові, захололі
Між вітром зимним і дощем.
Бувай, побачимось іще...
Ах, як сади нам щедро квітли!
Чому ж те, що ставало світлим,-
Між вітром зимним і дощем?
Бувай, побачимось іще,
Якщо почує Бог молитву,
Якщо зупинить час гонитву
Між вітром зимним і дощем.
Бувай, побачимось іще...
Як хочу я, щоб це здійснилось!
Бо ти лише одненька снилась
Між вітром зимним і дощем.
Свидетельство о публикации №110122309668