На трьох кохання...

На трьох кохання не розділиш -
Його на двох не вистача!
А ти - одна в моїх очах,
І в почуття мої не віриш.

Чомусь приречено мовчу,
Тобі не говорю ні слова
(Нехай не знає чорноброва
Цю правду і неправду цю).

Тебе він підкорити встиг,
А я спізнивсь -
               і все позаду
(Як ми ходили вдвох по саду
Між днів осінніх, золотих.

Як цілувались під дощем,
І як клялися бути разом,
Як забувалися образи,
Коли ти шепотіла: "Ще!").

Всього цього мов не було.
Старе чи варто ворушити?
А треба просто далі жити -
І в серці з'явиться тепло...


Рецензии