В дгукнись, бо нема порятунку

***

Відгукнись, бо нема порятунку,
Відгукнись, бо надія ще є.
Чи тобі не спадало на думку,
Що ти світло єдине моє?

У собі я твій образ плекаю,
Щохвилини згадаю тебе.
Чи ти знаєш, як тяжко страждаю,
Що життя моє сіре й смутне?

Відгукнися, я більше не можу,
Бо такої, як ти більш нема.
Я без тебе себе не знаходжу.
Порятуй мою душу від зла.

13.10.1999


Рецензии