Нав що ти знову приходиш

***

Навіщо ти знову приходиш,
Навіщо тривожиш думки?
Мене ти усюди знаходиш
І життя все стає навпаки.

Не можу спокійно я жити
День і ніч у полоні твоїм.
Тобі лиш навчився радіти.
Хай буде це байдуже всім.

Хай ніхто і ніколи не знає,
Що усюди мене й повсякчас
Образ твій, як у сні навіщає,
Залишаючи тугу щораз.

Та в житті ти не зі мною
І мене забула ти.
Тож з`являйся хоч такою,
Тихо в душу знов прийди.

07.10.1999


Рецензии