Не убивай життя, залиш мен хвилину

***

Не убивай життя, залиш мені хвилину.
Я хочу жити, хоч нема уже чого.
Розкаявшись, я більше не загину.
Життя нового дай мені свого.

Не убивай любов, залиш її зі мною,
Це найчистіше і самотнє почуття,
Це те, що не дає мені спокою.
Віддай свою любов без вороття.

Не убивай себе, не думай про погане
І не кажи страшного слова "прощавай".
Пора життя й любові хай настане,
Ти тільки всю себе мені віддай.

15.09.1999


Рецензии