Я прийшов. Н чого не кажи

***

Я прийшов. Нічого не кажи,
Дозволь лиш подивитися на тебе.
Мені на зустріч не біжи,
Показувати радості не треба.

Я прийшов тобі сказати,
Як довго мріяв, скільки днів чекав
І любов мою прийняти
Лиш тебе завжди благав.

Тож не відштовхуй, не жени,
Не проклинай мене за різкість.
Моєї тут нема вини,
Я лиш хотів побачить дійсність.

Я в цім мовчанні постою
І подивлюсь на твою вроду,
А потім знову пропаду
І зникну в натовпі народу.

15.09.1999


Рецензии