Я винен, що я винним залишаюсь

***

Я винен, що я винним залишаюсь,
Не правий, що все правильно кажу.
Дурний, коли дурницями займаюсь.
Заслужено нікому не служу.

Я бачу, що не видно мені правди
І не брешу, що брешуть мені всі.
Даю вам слово, що усе віддав би,
Щоб краще стало жити в цім житті.

Я прагну мати прагнення високі
І чую, що потрібні почуття,
Одні лише думки поодинокі -
Як бути з забезпеченням буття?

Я думаю, що думати ще треба,
Вирішувать, щоб рішення дійти.
Себе знайти й покликання для себе,
Тікати, щоб від лиха утекти.

18.05.1999


Рецензии