Мен все байдуже - я думаю про себе

***

Мені все байдуже - я думаю про себе,
Я егоїст і це, напевно, моя суть.
Завжди один, та інших і не треба,
Бо я змовчу і всі від мене відійдуть.

Мене не люблять, та мені це й не потрібно,
Бо сам нікого я не поважав.
І ставляться до мене якось дивно,
Немов би я у когось щось украв.

Я ні від кого не чекаю допомоги
І сам іду до заповітної мети.
Лише для мене служать мої руки й ноги,
Щоб у самотності життя своє пройти.

Мені все байдуже, нікого я не бачу,
Бо вже залишилось зробити ще ривок.
Я покладуся лиш на себе і на вдачу
І не завадить вже ніхто зробити крок!

17.05.1999


Рецензии