Я ду, та не шкодуйте

***

Я іду, та не шкодуйте,
Що уже не повернусь
І за мною не сумуйте
В тиху днину у якусь.

Бо не з доброї я волі
І не з власних міркувань
Повертаю ваші долі
В русло туги і прощань.

Я сьогодні вас покину
Не для сліз або плачу,
За край світу я полину,
В піднебесся полечу.

Може, був я необачний -
Ви за зло мене простіть.
За добро я ваше вдячний.
Тож із миром відпустіть.

14.05.1999


Рецензии