Я мр ю наснитись тоб серед ноч

***

Я мрію наснитись тобі серед ночі,
Коли вже так темно і тихо навкруг,
Прийти й привітатись з тобою, як друг.
У снах у твоїх я з`явитися хочу.

Я мрію в думках у твоїх відродитись
І перед очима стояти весь час,
Щоб ти пригадала минуле ще раз.
У мріях твоїх прагну я розчинитись.

Я мрію у серці твоєму пожити
І міцно в полоні тримать почуття,
Щоб іншим думкам не було вороття.
У серці я хочу навік оселитись.

...

13.05.1999


Рецензии