Як хочеться знати

***

Як хочеться знати,
Що ждуть мене десь,
Та я лиш в чеканні
Марнію увесь.

Як хочу потрібним
Я бути комусь,
Та сам без підтримки
Прожити боюсь.

Як хочеться знати,
Що кличуть мене,
Та я все кричу,
Доки голос сягне.

Як хочеться вірити,
Любить ще та,
Яку я кохаю
Усі ці літа.

29.04.1999


Рецензии