Я знаю, як все ма бути

***

Я знаю, як все має бути
І долю бачу наперед.
Лиш я у змозі все збагнути
І уникати злих тенет.

Я знаю те, чого не бачив
І навіть те, чого не чув
І все угадую, неначе
Я особисто всюди був.

Я знаю все, що може бути,
Чого не може бути - теж.
Також знавець простої суті
Й того, чому немає меж.

...

29.04.1999


Рецензии