Я н хто, мене нема

***

Я ніхто, мене немає
І ніхто мене не жде.
Ні від кого не тікаю,
Бо ніхто і не знайде.

Я завжди всім заважаю
І сміються з мене всі.
Та від чого, я не знаю,
Не щастить в житті мені.

Може, я колись змінюся,
Може, звикну до всього,
Та ніколи не змирюся,
Щоб образили кого.

26.04.1999


Рецензии