Я кричу, а ти не чу ш

***

Я кричу, а ти не чуєш,
Я мовчу і ти мовчиш.
Ти мене не розумієш
І до мене не летиш.

Як тут тяжко, я сумую,
Та не віриш ти мені.
Не живу я, а існую
І рахую сірі дні.

Знаю вже, що не покличеш,
Щоб прийшов я у ту ж мить,
Та й листа ти не напишеш
І примусиш знов тужить.

Та чекай, я повернуся,
Адже кругла ця земля,
Знов в твоїм житті з`явлюся,
Щоб сказать, що ти моя!

07.04.1999


Рецензии