Чи зна ш ти, як страшно бути

***

Чи знаєш ти, як страшно бути
Самому в тиші й темноті,
Коли примушують забути,
Що на землі існуєш ти?

Як страшно знати, що ти близько
І так далеко водночас.
Для тебе я занадто низько
І доля розділяє нас.

Як страшно слухати розмову
Про те, що ти уже не та
І що не може бути знову
Те, що було у ті літа.

Аде страшніше від усього
Те, що мене ти не впізнаєш
І що тепер уже нічого
До мене ти не відчуваєш.

02.03.1999


Рецензии