Найкраще в св т - просто жити
Найкраще в світі - просто жити,
Найгірше - тільки люта смерть.
І найпрекрасніше - любити,
Потворно - це зганьбити честь.
А найсвітліше - наша радість,
Наш сум темніший за усе.
Найнеприємніше - це старість,
Приємність юність нам несе.
Звичайні дні - найяскравіші,
А найтуманніші - роки.
І людські долі - найдивніші,
Звичайна річ - усі казки.
І найправдивіші - це очі.
А найбрехливіші - слова.
Сміливий той, хто жити хоче,
А боягузу це дарма.
Чого багато в світі, знаєш?
Нещастя, зла і самоти.
Та хіба ти не помічаєш -
Любові більше й доброти?!
02.03.1999
Свидетельство о публикации №110122302813